-11%
Harry Potter: Quidditch Champions Deluxe Edition Original price was: 950 Kč.Current price is: 850 Kč.
Harry Potter: Quidditch Champions Deluxe Edition Original price was: 950 Kč.Current price is: 850 Kč.

Harry Potter: Quidditch Champions Deluxe Edition

Předobjednávka

Datum vydání: 8. 11. 2024

Skladem

Katalogové číslo:PS5 Harry Potter: Quidditch Champions Deluxe Edition

Original price was: 950 Kč.Current price is: 850 Kč.

Porovnat
Nejlepší cena za posledních 30 dní: 850 
Zobrazit historii cen

Dodací údaje

Dodací lhůta 7 dní

Ponořte se do okouzlujícího světa famfrpálu se hrou Harry Potter: Quidditch Champions a hrajte sami nebo sdílejte kouzlo s přáteli a rodinou.

PROŽIJTE SVOU QUIDDITCHOVOU FANTAZII
Vydejte se na oblohu v jedné z klasických pozic (útočník, odrážeč, brankář, chytač) s vlastním jedinečným herním stylem a vzlétněte do legendárních famfrpálových arén i map, které představují dosud neviděné oblasti kouzelnického světa.

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI HRU
Vylepšujte úrovně a používejte dovednostní body, abyste si přizpůsobili herní styl pro každou roli. Změňte svůj styl letu přepínáním mezi různými košťaty a zvyšováním jejich úrovně. Hrajte za sebe nebo za ikonické postavy Harryho Pottera. Možnosti kosmetického přizpůsobení a klasické designy postav vám umožní vyjádřit svou herní osobnost.

VÍCE ZPŮSOBŮ HRANÍ
Režim kariéry: Od bitev na dvorku až po souboje na Mistrovství světa ve famfrpálu se můžete stát šampiónem buď sami, nebo v online kooperaci s týmy až tří přátel.

Exhibiční zápasy: Nastavte si týmy, mapu a obtížnost a hrajte sami nebo v týmech až po třech v online kooperaci. Hráč proti hráči: Vyzkoušejte si své schopnosti v soutěžních online zápasech proti ostatním týmům.

Back to Top