-13%
Indiana Jones and The Great Circle Standard Edition Original price was: 2 099 Kč.Current price is: 1 999 Kč.
Monster Energy Supercross 25 Day One Edition Original price was: 1 499 Kč.Current price is: 1 299 Kč.

Monster Energy Supercross 25 Day One Edition

Předobjednávka

Datum vydání: 31.12.2024

Skladem

Katalogové číslo:PS5 Monster Energy Supercross 25

Original price was: 1 499 Kč.Current price is: 1 299 Kč.

Porovnat
Nejlepší cena za posledních 30 dní: 1 299 
Zobrazit historii cen

Dodací údaje

Dodací lhůta 7 dní

PŘIPRAVTE SE NA NOVÝ ZAČÁTEK S BLÍŽÍCÍ SE SEZÓNOU 2025, OFICIÁLNÍMI ZÁVODNÍKY A TRATĚMI, PŘEPRACOVANOU HRATELNOSTÍ DÍKY UNREAL ENGINE 5 A SPOUSTOU DALŠÍHO

UŽIJTE SI OFICIÁLNÍ SEZÓNU SUPERCROSS 2025

Získejte náskok nad konkurencí díky přídavku chystané sezóny Supercross 2025! Závoďte na nově navržených tratích, které odrážejí skutečné závody, a soutěžte proti nejnovější soupisce profesionálních závodníků. Monster Energy Supercross 25 nabízí autentický zážitek, který zachycuje vzrušení a energii jedinečných sportovních událostí. Nenechte si ujít tuto akci. Dokažte, že jste na trati nejlepší!

BUDUJTE SI KARIÉRU NA TRATI I MIMO NI

Prožijte jedinečné dobrodružství plné klíčových okamžiků, díky kterým bude vaše cesta originální a nepředvídatelná. Díky přepracované struktuře, napínavým soutěžím, rivalitě a strategickým volbám nabízí nový režim kariéry v Supercross podmanivější a dynamičtější zážitek než kdykoliv předtím.

ZCELA PŘEPRACOVANÝ HERNÍ ZÁŽITEK

Skočte rovnou do akce na hlíně! Díky Unreal Engine 5 v Monster Energy Supercross 25 pocítíte každý hrbolek a zatáčku, zatímco budete freneticky závodit se soupeři. Užijte si tu intenzitu díky přepracované pozemní i vzdušné fyzice, která nabízí realističtější ovládání a kompletní kontrolu nad každým skokem, jež vdechuje život každému závodu.

KAŽDÉ KOLO JE JINÉ

Každé kolo představuje novou a nepředvídatelnou výzvu, protože trať se s každou zatáčkou vyvíjí. Vyjeté stopy se mění a prohlubují, takže tomu musíte za běhu přizpůsobit řízení. Zvládněte náročný pohyb a neztrácejte rychlost a přesnost. Díky této funkci se z každého závodu stává riskantní bitva o tu nejlepší jízdní dráhu.

OVLÁDNĚTE TEMPO

Ovládněte umění Supercross díky otevřené výuce a komplexní Wiki navržené pro začátečníky i zkušené hráče. Vstupte na akademii a naučte se potřebné schopnosti od základního ovládání motorky po pokročilé techniky, jako je řezání zatáček ve vyjetých kolejích a dokonalé přistání. A to není vše: Monster Energy Supercross 25 nyní zahrnuje novou neurální technologii, která pomůže nováčkům i ostříleným jezdcům.

KAŽDÝ ZÁPAS BUDE VÁŠ

Pokud chcete herní zážitek, který je skutečně šitý na míru, nové editory vám umožní popustit uzdu kreativity daleko nad rámec personalizace tratí a helem. Vytvářejte jedinečné designy a sdílejte je se světem díky plynulému a kompletnímu zážitku napříč platformami.

KOMPLETNÍ ZÁBAVA NAPŘÍČ PLATFORMAMI

Užijte si globální soutěž díky kompletní podpoře crossplay a podmanivým režimům pro online hru více hráčů. Vyzvěte své přátele nebo závoďte proti hráčům z celého světa nehledě na platformu v napínavých soutěžích v reálném čase. Ať už soutěžíte v nezávazných závodech, nebo bojujete o první místo na hodnoceném žebříčku, crossplay vám zajistí plynulý zážitek na všech zařízeních.

JSTE PŘIPRAVENI NA NOVÝ ZAČÁTEK?

Monster Energy Supercross 25

Obsah balení hry Day One Edition:

  • základní hra
  • DLC STARS & STRIPES Pack
  • DLC TOUCHDOWN Pack

Back to Top